20100523

Cursing to the Sundays

Its Sunday. Next week gonna be a very long week for me. Sepatutnya akan ke INSTUN selama 2minggu lebih untuk menjalani tanggungjawab sebagai seorang Research Assistant.

On this 27th May, ada student dari Thailand nak datang untuk buat RFI survey menggunakan SRT di Mass Station, INSTUN. Nama dia Tony Jaa...



Eh, silap...nama dia NiKohm.

Tapi hopefully dia boleh r ajar gua Ong Bak.
And plus, bila aku baca english dia masa dia email kat Doc Zamri, aku rasa aku harus amik kelas bahasa Thailand, secepat mungkin, tapi, ini semua tak mungkin. Hopefully boleh communicate. Somehow basic like..

"Wanna eat?"
"Wanna Smoke?"
"Sorry, no chick here"

.
.
.
.

I hate sunday sebab esok isnin.

Semalam kalah bowling, then semua kata suwey rambut baru.

Pasni bermacam benda kena buat. Fuck.

Ak rasa memang takde life sekarang. Aku nak buat apa pun semua terkongkong. Itu tak boleh, ini tak boleh. Aku rasa diorang lupa umur aku ni berapa.

Wey, fuck up gila ah.

2 comments:

hellioz said...

lu kena carik life lu balek bai..
gwa rase dia otw g pudu tu
g kejar cepat!!!

gyahahahahah~

Myth said...

pudu hapanya..dah sampai ke Jamaica dah..

apa org2 kate skang? Paranawei?