20100803

Gender Bender by Dr. Reza

"Class, today we will divide you guys into group for the assignment team"

Says dr.Reza to the class. It was Electronic and Magnetism class, another typical class in the evening.

Kata Yan, macam menunggu nombor lottery anda dipanggil. Agreed. Berapa ramai sangat kawan yang kita boleh trusted dalam buat kerja berkumpulan? Its a russian roullete honey. If you are lucky, balik rumah buat sujud syukur. Kalau tak dapat..well, gunakan tangan anda untuk buat perubahan. Depend pada orang lain? Anda bukan kulat yang menumpang pada pokok yang reput.

As he struggling says a few name, and finally give up lalu hanya menyebut nombor matrix masing-masing, debaran memuncak. Wah, macam Sehati Berbalah. tapi lepas 3 kumpulan di umumkan, aku give up. All of my hope was buried under the sand of despair. pasrah la siapa pun yang aku dapat. Kalau tak silap aku, 1 group ada 10 orang, kot. Out of 60, I take 9 blind bullet.

So, pasrah je la menunggu nama di sebut.

"SEM070031? Where is SEM070031?"
Dia jalan betul-betul depan aku. Aku dah angkat tangan, cuma tak tinggi.
"Noorkhallaf Noorazlan..where is she?"

He was struggling to say my name, then ask me where is me.

Well, it wasnt the first time. Aku dah kena banyak kali, well, I dont mind. Semuanya berpunca dari nama aku. Maybe for some nama ni keperempuanan. Plus, aku selalu tak letak BIN.

I like my name.

Even Mazwan junior aku dulu tak nak salam aku sebab ingat aku perempuan. Bitch.

Pernah ditegur sedara mara aku..kata aku adik perempuan kepada adik perempuan aku.

It was so much, but its a great experience, dont you think?

Pas ni boleh la aku masuk rumah sewa perempuan. Jiran-jiran mesti ingat aku perempuan. Wau! Bonus yang sangat menarik. Bulan puasa pun leh makan kat KFC
" I datang bulan la you~~"

2 comments:

hellioz said...

gyahahhhahah

its a blessed gift...
someway somehow...
gyahahhahhah~

mne ilang meyh?
gyahahhah~

Myth said...

haha..aku suke pe...bila exam dulu, aku dikellilingi wanita, mmg heaven je tenang masa menjawap.

Tak hilang ke mana...bizi dgn prob...

life need to go on.