20100913

Bathroom Manner Differs


Typical, typical.
Sure mereka yang berjantina lelaki pernah mengalami situasi macam ni. Tak kisah la teman kawan atau awek. Potong jari la kalau diorang masuk dan keluar sebelum orang lelaki keluar.

But, kita tak boleh salahkan perempuan. Sebenarnya kita kena bersyukur kalau ada awek (preferable isteri) yang suka duduk lama-lama dalam toilet. Kenapa?

Sebab mereka sangat menjaga tata tertib kebersihan. Semua nak kena cuci dulu. Mereka menjaga kebersihan vagina. Kalau tak nanti mungkin ada masalah keputihan, bau-bauan yang kurang menyenangkan, atau siflis (yeke??). Diorang menjaga semua ni pun untuk kaum lelaki juga. Nanti you guys gak nak pakai lama.

They have to take extra precautiouns sebab kedudukan vagina dan lubang jubor adalah dekat. Plus kalau yang jenis subur tu kadang-kadang air mazi lagi. Benda-benda tu perlu dibersihkan untuk keselesaan.

Well, yes entry ni lucah. But its the informasi that you need. Untuk adik-adik perempuan yang tak buat macam ni, sila la start buat ye. kalau tak nanti malam pertama dah kena cerai. Adik-adik tak nak kan? Adik-adik taknak  jadi macam Roslin Hashim kan? Kan?

And yeah, yang lelaki pun, kalau boleh jangan la guna tempat kencing tu. Bila you guys tembak kat situ, air kencing tu percik sikit balik. Pastu baik punya ada sisa sikit kena kat spender. Terbaik kan? Selalu plak pastu tak cuci tangan. Then usap-usap pipi awek/bini yang gebu. 

6 comments:

AlexiaAqram said...

yuccckksss!

Hellioz said...

srsly,
itu yg most guys buat.
sbb tu gwa xske kencing dekat luar,
kalau boleh gwa nak masuk toilet gak.

sbb dalam toilet kalau nk bogel pon tadahal/...
gyahahahahahah~

Anonymous said...

tulah lelaki. kekadang terpercik sampai kaki pun.. pastu terus sarungkan seluar~

Myth said...

Paling tak bleh blah, dh terpercik gitu leh pak buat semayang

bearryantoinette said...

Wah hebat! Haha :D

Myth said...

Muchacho gracias.
Jap, buat x? hahaha~~