20091225

Muse say "Our time is running out"

Holiday will be end by this weekend. Serious shit aku belum sedia untuk menjejak kaki kembali ke B021 12th Residental collage (bilik aku kat Um, sudi-sudi la datang bersama buah tangan).

Aku belum ada mood untuk kembali menjejak kaki ke Bilik Seminar Fizik A dan B, Auditarium Fizik dan Dewan Kuliah fizik. No lab dis sem how ever, That is a relieve. Dan setelah 1 sem tak jejak kaki kat Kompleks Dewan Kuliah, aku akan kembali.

Dengan kembalinya aku ke situ, post-post aku akan menjadi lebih kurang. Aku tak ada akses ke internet.. Aku ada akses, tapi takde medium ye, jangan salah faham. Dan jangan lak memandai aku mana leh pakai medium, aku muat large sahaja. Sepok pakai kaki kang.

Jujurnya..aku seperti hilang keazaman. Sem lepas umpama satu tamparan hepat, umpama tamparan Big Show ke dada. Gila pedih syial.

Dan barang semua pun aku belum sediakan lagi. Kena kembali ke Tesco untuk membeli barang keperluan.

Eh, selalu kan aku mention Tesco lately? Zionis kah aku?

Aku..malas nak balik UM.

Aku nak main lagi Ps2, main Pc, main sume benda la.

Asal Uitm 4hb baru balik? Asal UTP 23hb baru naik?

Bias ah..dah la budak fizik selalu paper last. Nyampah.

Biar la segalanya menjadi lebih baik..

4 comments:

milah hasan said...

boleh saye dtg melawat bilik awak? muahahahaha~

Myth said...

datang r...nanti sy cek bile rumate sy xde kat bilik

norra rosly said...

knp xtanye knp UMT blk 17hb 12 n UKM 21hb 12??
sumenye sbb Allah tau ape yg lbih baik utk kite.

Myth said...

bising ah nora