20100628

Jehan 'Kaya' buat saya gelak guling-guling, pastu saya terlanggar bucu kerusi, masih gelak dalam tangis


Gambar ni di ambil pakai handphone Nokia classic. Takde auto focus. Cukup lah anda nampak aksi dia, dia yang paling kanan.



Dan ini pulak pakai handphone sony Ericcson. Walaupun handphone ni dah umur lebih kurang 4 tahun lebih, tapi aku masih suka pada dia. 
Kenapa?
Sebab boleh tangkap gambar jelas camni. Sila baca pernyataan Jehan. Saya tak tipu. Ni memang ayat dia.

Korang rasa macam mana?
Dia hensem?
Terpulang lah kalau korang setuju.

Tapi kalau orang ru ngaku dia hensem depan orang ramai, memang loser gila.

Douche Bag!
Pinjam perkataan mantot. Sure dia suka post ni

4 comments:

hellioz said...

Douche Bag!

gwa xtype perkataan atas tuyh
gwa kopipes je
gyahahahahaahahh~

Myth said...

anda boleh disaman

Neko D. 13 said...

suke je beliau ni buat spekulasi..huh gedix la jehan mesken nih

Myth said...

sapa buat spekulasi?